Hallonpannacottapaj

Hallon pannacottapaj
en sommrig god hallonpaj receptet ger 1st paj
Ingredienser
pajskal:
16st digestivekex
100 g smält smör
Fyllning:
3st gelatinblad
3 dl vispgrädde
1 dl socker
250 g hallon
200 g philadelphiaost
Garnering:
färska hallon
Gör så här
Kör kex och smör i matberedare tryck ut blandningen i botten på en pajform låt stå i kylen medan fyllningen görs lägg gelatinbladen i en skål med kallt vatten häll grädde och socker i en tjockbottnad kastrull och sjud på svag värme tills sockret har löst sig ta upp gelatinbladen ur vattnet krama ur och rör ner dem i grädden ta bort kastrullen från värmen och låt svalna något mixa hallonen med en stavmixer till en pure` rör ner cream cheese och pure`n i grädden vispa till en slät kräm och häll den i pajformen låt pajen stå i kylskåpet i minst 3 timmar eller tills den har stelnat servera med färska bär
Kommentarer
Trackback