Lime pannacotta med hallonsås


Lime pannacotta med hallonsås
Fräsch lime pannacotta toppad med hallonsås Antal portiner :4 färdigt på 15 minuter +2 timmar
i kylen

Ingredienser:
1 st Lime
5 dl vispgrädde
0,5 tsk vaniljsocker
3 st gelatinblad
3 dl hallon
2 msk florsocker

Gör så här:
Tvätta limen och riv skalet av den (bara det yttersta gröna) pressa ur saften lägg de rivna limeskalet i en kastrull häll på grädden ,socker och vaniljsocker låt koka upp lägg under tiden gelatinbladen i blöt ta av kastrullen från plattan ta upp gelatinbladen och krama ur dem och vispa ner dem så att de smälter och det blir en jämn blandning vispa ner limesaften häll upp i portinglas låt stå i kylen i minst 2 timmar och stelna lägg hallon i en kastrull och värm dem på svag värme pudra över florsocker och rör om tills de smälter låt de svalna slå hallonsåsen över pannacottan ganera med citronmeliss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0