pannacotta med vitchoklad


Pannacotta med vitchoklad en len pannacotta passar fint ihop med färska bär och något krispigt som ett litet kex antal portioner: 6

Ingredienser:
5 dl grädde
1 tsk vaniljsocker
100 g vit choklad
3 gelatinblad

Till garnering:
hallon
kex

Gör så här:
Skär chokladen i mindre bitar lägg gelatinbladen i blöt i kallt vatten koka upp grädde och vaniljsocker lägg i chokladen och låt den smälta under omrörning krama ur vattnet ur gelatinbladen och lägg i dessa i grädd och choklad blandningen rör till gelatinbladen löst upp sig häll upp i portion skålar och låt stelna i kylen 2-3 timmar före servering dekorera med hallon och litet kex

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0