Rabarberkräm


Rabarberkräm är gott att servera med mjölk rabarberkräm är gott till frukost eller kvällsmat och går snabbt att göra
tid 10 minuter 2-3 potioner

Ingredienser:
ca 250 g (2-3 stjälkar rabarber
2 dl vatten
0,5 dl socker
1,5 msk potatismjöl

Gör så här
Skölj och skala rabarber skär i mindre bitar ca 2 cm tjocka bitar koka upp vatten och socker lägg i rabarber låt koka 4-5 minuter till rabarbern delar sig blanda ut potatismjölet i lite vatten häll i en stråle ner i kastrullen samtidigt som du rör om låt krämen koka upp när första bubblan kommer är den klar servera med mjölk

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0