Mammas köttfärslimpa

Mammas köttfärslimpa den här lättlagade köttfärslimpan får smak av lökpulver soppa och bacon för 8 personer färdigt på 1 timme
Ingredienser
Köttfärslimpa:
1 dl ströbröd
2 ägg
3 dl gräddfil
1 kg nötfärs
1 påse löksoppa på pulver
0,5 tsk svartpeppar
olivolja
140 g bacon skivor
Potatis:
800 g potatis i halvor
flingsalt
svartpeppar
rosmarinkvistar
olivolja
Gör så här
Värm ugnen till 200 grader blanda ströbröd,ägg,gräddfil,färs,pulver och svartpeppar smörj en rymlig långpanna eller ugnsform med olivolja lägg i färsen och forma till en limpa täck limpan med baconskivor lägg potatis runt limpan salta och peppra lägg på rosmarinkvistar och ringla över olivolja grädda mitt i ugnen ca 40 minuter
Kommentarer
Trackback