Chocolate Brownie

Chocolate Brownie Choklad brownie med cream cheese icing den här kakliknade brownien kommer att göra choklad älskare riktigt glada !
Ingredienser:
Brownie
250 g mörk choklad
7 dl vetemjöl
1,5 tsk bakpulver
1,5 tsk salt
350 g smör(rumstempererat)
7 dl socker
6 ägg
1 msk vaniljsocker
Topping:
450 g philadelphiaost
100 g smör(rumstempererat)
1,5 tsk vaniljsocker
14 dl florsocker
Garnering:
2 dl valnötter grovhackade
Gör så här
Kakan:
Smält chokladen i vattenbad och låt svalna smöra och mjöla en ugnsform (35x40 cm ) sätt ugnen på 180 grader och sikta mjöl,bakpulver och salt i en skål och ställ åt sidan vispa smör och socker fluffigt och vitt (ca 3 minuter med elvisp) tillsätt ägg och vaniljsocker och fortsätt vispa häll i den smälta chokladen och se till att den ordentligt inblandad tillsätt de torra ingredienserna blanda väl och häll smeten i formen grädda i 25-30 minuter passa kakan noga den ska fortfarande vara fuktig när du tar ut den ur ugnen Glasyr vispa philadelphiaost och smör helt slätt (ca 3 minuter med elvisp) tillsätt vaniljsockeroch florsocker lite i taget tills allt är helt blandat
Kommentarer
Trackback