Hallonglass

Hallonglass mycket enkelt glass recept utan krångel och glassen blir såå god ! tid med glassmaskin ca 40 minuter utan glassmaskin ca 4 timmar 6 portioner
Ingredienser:
Glass
3 dl vispgrädde
3 ägg
3 msk florsocker
0,5 dl hallonsylt
250 g hallon frysta eller färska
Servering:
250 g hallon
Gör så här
Vispa ägg och florsocker tillsätt sylten vispa grädden och blanda ner den tillsätt hallonen och rör om utan maskin häll smeten i en form eller plastburk med lock ställ in i frysen rör om efter ca 2 timmar för att inte alla hallon ska ligga på botten när glassen är klar frys yttligare 2 timmar (eller längre) upptining låt stå 1/2 timme i rumstemperatur eller 2 timmar i kylskåp innan servering om du har frysta hallon låt även dessa tina tippa upp glassen i en form eller på ett fat lägg hallonen över glassen servera ät och njut!
Kommentarer
Trackback