Tigerkaks Brownie


Tigerkaks Brownie

Ingredienser

Färskostkaka:
400 g färskost
1 tsk vaniljsocker
2 dl florsocker
2 ägg

Chokladkaka:
200 g smör
200 g mörkchoklad
4,5 dl florsocker
1 tsk vaniljsocker
3 ägg
2 dl vetemjöl

Tillagning
Värm ugnen till 175 grader lägg två smörpapper omlott i en långpanna färskostkaka: rör färskost,vaniljsocker siktat florsocker och lägg till en jämn smet Chokladkaka: smält smöret finhacka chokladen och häll ner smöret rör tills chokladen har smält vispa ihop florsocker,vaniljsockeroch ägg häll i chokladblandningen och vispa till en jämn smet rör slutligen försiktigt ner mjölet häll 2/3 av chokladsmeten i långpanna och jämna ut den med en slickepott häll ut färskostsmeten ovanpå och avsluta med chokladsmet skaka på långpannan tills smeten ligger platt andvänd en provsticka för att göra mönster i smeten baka i ugnen i 35-45 minuter tills smeten stelnat i mitten frn ska inte bli torr låt svalna i långpannan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0